понеділок, 22 вересня 2014 р.

Запрошуємо взяти участь в Інтернет-конференції “Педагогічні аспекти медіаграмотності”

Повідомляємо, що відповідно до річного плану роботи ЧОІПОПП у жовтні 2014 року на Черкаському освітянському порталі (сайт Черкаського ОІПОПП) буде проходити обласна науково-практична Інтернет-конференція “Педагогічні аспекти медіаграмотності”.
Мета проведення Інтернет-конференції – представлення та узагальнення досвіду запровадження медіосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах; упровадження інноваційних та сучасних технологій масмедіа у сучасній школі; презентація ефективних шляхів використання сучасних технологій масмедіа в запровадженні медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах.
До участі в Інтернет-конференції запрошуються науковці, методисти, керівники та педагогічні працівники, які мають досвід викладання медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах.
Питання для обговорення Інтернет-конференції:
1.   Медіаосвіта як необхідна складова виховання сучасного школяра.
2.   Медіаграмотність у школі: методи, моделі, практика.
3. Нові потреби сучасної аудиторії медіа.
4.   Діти й Інтернет – педагогічний підхід до безпеки кіберпростору.
Статті та заявки (зразок додається) для участі в Інтернет-конференції просимо надсилати до 25 жовтня 2014 року на адресу: mediaaspektu@ukr.net   
Матеріали Інтернет-конференції будуть розміщені 11 листопада 2014 року на сайті Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників http://oipopp.ed-sp.net (у розділі “Конференції, семінари. Інтернет-заходи”). Крім цього, планується випуск електронної збірки матеріалів Інтернет-конференції. Учасники Інтернет-конференції, статті яких будуть розміщені на сайті, отримають сертифікати.
Вимоги до оформлення статті: шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал –1,5,  всі поля – 2 см, редактор Word 97-2003.  
На першому рядку у правому куті – ініціали та прізвище автора, посада та місце роботи (напівжирними літерами). На наступному рядку друкується назва статті (відцентрована, великими напівжирними літерами). Через один рядок – курсивом анотація (3-4 рядки) українською мовою. Через півтора рядка – основний текст статті. Після тексту статті обов’язково подається список використаних джерел. Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [5, с. 175], де перша цифра – порядок джерела у списку літератури, а друга – номер сторінки. Загальний обсяг статті 5–7 сторінок.
Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.
Контактні телефони:
Телефони: (0472) 64-95-22 (Зоря Юлія Миколаївна)
E-mail: mediaaspektu@ukr.net
                Ректор інституту               Н. М. Чепурна
                Зоря Ю. М.  64 95 22

Немає коментарів:

Дописати коментар