середу, 2 серпня 2017 р.

Ознайомчі вебінари про програми FIRST

Запрошуємо всіх, хто цікавиться STEM-освітою приєднатися до ознайомчих вебінарів та дізнатися про найбільш інноваційні програми в світі – FIRST LEGO League (для дітей 10-16 років) та FIRST LEGO League Junior (для дітей 6-10 років).
17 серпня о 12:00 відбудеться вебінар для вчителів початкових класів, які прагнуть зробити навчання цікавим та захоплюючим для дітей за допомогою новітніх STEM-технологій.
Тема вебінару – «Конструктор LEGO як освітній ресурс 21 століття у початкових класах. Міжнародна програма FIRST LEGO League Junior».
На вебінарі ми:
–          Покажемо, що конструктор LEGO – це новітній освітній інструмент
–          Розповімо як застосувати сучасні проектні технології від LEGO у навчальному процесі
–          Познайомимо вас з Всеукраїнським фестивалем «FIRST LEGO League Jr.»  для дітей 6-10 років
–          Розкажемо про грант від Благодійного Фонду LEGO Foundation на який може подаватися будь-який навчальний заклад
Реєстрація за посиланням – goo.gl/41Mst7
29 серпня о 12:00 відбудеться вебінар для вчителів інформатики, математики, а також всіх тих, хто викладає у старших класах і прагне навчатися за найбільш інноваційними програмами.
Тема вебінару – «Як надихнути дітей до участі в наукових проектах з LEGO та роботами. Міжнародна програма FIRST LEGO League в Україні.»
 На вебінарі ми:
– Познайомимо вас зі STEM-освітою та міжнародною STEM-програмою «FIRST LEGO League» для дітей 10-16 років
– Розповімо як можна долучитися до цієї програми та впровадити заняття по робототехніці з LEGO у вашому навчальному закладі
–  Розкажемо про грант від Благодійного Фонду LEGO Foundation на який може подаватися будь-який навчальний заклад
Реєстрація за посиланням – goo.gl/dBkt7W
Для того, щоб взяти участь в вебінарі вам необхідно мати лише комп’ютер та доступ в інтернет. Якщо ви зареєструвались, то вам на пошту прийде посилання на сайт, де і відбудеться наша онлайн-зустріч!
Якщо у вас є запитання, звертайтесь за електронною адресою – t.stanishevskaya@fll.in.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар