четвер, 30 жовтня 2014 р.

Бобер-2014: Інструкція по проведенню конкурсу в районі

  1. Заявки від шкіл приймаються до 25 жовтня. Шкільні координатори відправляють електронною поштою заявку і відскановану копію квитанції про оплату одночасно у оргкомітет та районному координатору. Рекомендований внесок – 14 гривень за учасника. 
  2. До 29 жовтня районний координатор пересилає обласному координатору «Список шкіл району. xls» з інформацією про кількість учасників та оплату від району.
  3. Для проведення конкурсу Ви повинні отримати 6 листопада два пакети завдань у архівних файлах Beaver2014_6_11(для учнів 6-11 класів) та Beaver2014_2_5  (для учнів 2-5 класів)
  4.  7 листопада районні координатори розсилають цей пакет шкільним координаторам разом з кодом школи. Коди шестицифрові: перші дві цифри - код області , третя –четверта цифра – код району. Останні дві цифри – код школи. Кожній школі їх присвоює районний координатор
5.       Для відкриття умов завдань потрібні паролі доступу. Районні координатори надсилають паролі шкільним координаторам 8 листопада. Паролі для обох пакетів різні.
6.       Конкурс для учнів 6-11 класів проводиться  9 листопада. Шкільні координатори роздають пароль учням о 10.00
7.       Для учнів 2-5 класів конкурс проводиться 10 листопада у приміщенні школи. При великій кількості учасників допускається  проведення конкурсу у кілька змін.
8.        Файли-відповіді всіх учасників конкурсу  збираються у папку, назва якої – код школи, папка стискається і надсилається районному координатору 11 листопада.
    У цій же папці – список всіх учасників конкурсу від школи. Клас вказується лише    цифрою (тобто букви А,Б,В… - не потрібні). Бланк додається
Копія цієї папки зберігається в школі.

9.        Районний координатор розархівовує  всі отримані файли (кожну школу в окремій папці, назва якої – код школи). Ніяких внутрішніх архівів не повинно бути!!! Отримані папки перевіряються та поміщаються у папку з назвою району, папка стискається і надсилається обласному кординатору 12 листопада. У цій  же папці – уточнений координатору «Список шкіл району. xls». Бланк додається. Копія цієї папки зберігається в нього

Немає коментарів:

Дописати коментар