середу, 23 вересня 2015 р.

Інтернет-конференція«Професійно-педагогічна самореалізація педагога в умовах інформаційно-комунікаційного простору»

Відповідно до плану роботи інституту в жовтні 2015 року, на Черкаському освітянському порталі (сайті Черкаського ОІПОПП) відбудеться науково-практична Інтернет-конференція «Професійно-педагогічна самореалізація педагога в умовах інформаційно-комунікаційного простору». До участі в Інтернет-конференції запрошуються науковці, методисти та педагогічні працівники, які мають теоретичні напрацювання або досвід роботи із зазначеної проблеми.
Для розгляду пропонуються такі питання:
  1. Самореалізація особистості в сучасних соціокультурних умовах.
  2. Проблема професійно-педагогічної самореалізації педагогічних кадрів в умовах інтеграції у світовий освітній простір.
  3. Професійно-творча самореалізація педагога у сучасній навчально-виховній практиці роботи з дітьми та молоддю.
  4. Сучасні технології та науково-методичний супровід професійно-педагогічної самореалізації особистості педагога.

Матеріали конференції у вигляді тез та заявку на участь в Інтернет-конференції (форма заявки додається) просимо надсилати до 12 жовтня2015 року на адресу:  nіkolaesky2012@ukr.net.   
Матеріали Інтернет-конференції будуть розміщені 2 листопада 2015 року на Черкаському освітянському порталі (у розділі «Конференції, семінари. – Інтернет-заходи). Крім того, планується випуск електронної збірки матеріалів конференції. Учасники Інтернет-конференції, матеріали яких будуть розміщені на сайті, отримають сертифікати.
Вимоги до оформлення тез: шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5, всі поля – 2 см, редактор Word 97-2003. На першому рядку у правому куті – ініціали та прізвище автора, посада та назва навчального закладу (напівжирними літерами). На наступному рядку через один інтервал друкується назва тез (відцентрована, великими напівжирними літерами). Через один інтервал після назви – основний текст доповіді. Після тексту матеріалів обов’язково подається список використаної літератури (не більше 5 джерел). Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [5, с. 175] – перша цифра – порядок джерела в списку літератури, а друга – номер сторінки.
Загальний обсяг тез 3–4 сторінки. Матеріали тез повинні містити основні практичні напрацювання з обраного напряму конференції. Напрям конференції не має бути назвою доповіді.

Автори тез несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право на відмову в публікації матеріалів, які не відповідають зазначеним вимогам або подані пізніше встановленого терміну.

Немає коментарів:

Дописати коментар