понеділок, 7 вересня 2015 р.

Запрошуємо до участі в Інтернет-конференції

    Повідомляємо, що відповідно до річного плану роботи ЧОІПОПП, у жовтні 2015 року на Черкаському освітянському порталі (сайт Черкаського ОІПОПП) відбудеться обласна науково-практична Інтернет-конференція “Медіаосвіта: вектори розвитку в Черкаській області”.
Мета проведення Інтернет-конференції – об’єднання зусиль науковців та практиків нашої області щодо осмислення досвіду та визначення перспектив подальшого розвитку системи медіаосвіти.
    До участі в Інтернет-конференції запрошуються науковці, методисти, керівники та педагогічні працівники, які мають досвід дослідницької діяльності з актуальних проблем викладання медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах.
    Питання для обговорення Інтернет-конференції такі:
1.      Медіаосвіта в умовах формування інформаційного суспільства.
2.      Роль і місце сімейної медіаосвіти у рамках шкільної освіти.
3.      Інтернет сьогодні: загроза чи розвиток для дитини.
4.      Школа майбутнього – виклики інформаційного суспільства.
5.      Шкільні ЗМІ як вектор розвитку медіаосвіти в навчальних закладах.
6. “Цифрове покоління”: вплив, сприйняття, освіта.
    Статті та заявки (додаток 1) для участі в Інтернет-конференції просимо надсилати до 30 жовтня 2015 року на адресу: mediaaspektu@ukr.net        
    Матеріали Інтернет-конференції будуть розміщені 25  листопада 2015 року на сайті Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників http://oipopp.ed-sp.net (у розділі “Конференції, семінари”, підрозділі “Інформація про проведення Інтернет-заходів”). Крім цього, планується випуск електронної збірки матеріалів Інтернет-конференції. Учасники Інтернет-конференції, статті яких будуть розміщені на сайті, отримають сертифікати.
     Вимоги до оформлення статті: шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал –1,5,  всі поля – 2 см, редактор Word 97-2003. 
   На першому рядку у правому куті – ініціали та прізвище автора, посада та місце роботи (напівжирними літерами). На наступному рядку друкується назва статті (відцентрована, великими напівжирними літерами). Через один рядок  курсивом – анотація (3-4 рядки) українською мовою. Через півтора рядка – основний текст статті. Після тексту статті обов’язково подається список використаних джерел. Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [3, с. 136], де перша цифра – порядок джерела у списку літератури, а друга – номер сторінки. Загальний обсяг статті 5–7 сторінок.
     Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право редагувати і не друкувати ті статті, які не відповідають зазначеним вимогам.
     Контактна інформація:
Телефони: (0472) 64-95-22 (Зоря Юлія Миколаївна)
E-mail: mediaaspektu@ukr.net     


Немає коментарів:

Дописати коментар